Vacatures
Gezegd kan worden dat Quick Boys drijft op vrijwilligers. Zij zijn het blauwwitte bloed wat door de club stroomt.
Je kan veel voor de club betekenen, zie hieronder een lijstje met vacatures en ga na wat je voor Quick Boys kan betekenen.

Vrijwilligers gezocht voor de Kantinecommissie
De kantinecommissie heeft reeds nieuwe versterkingen kunnen verwelkomen waar men zeer dankbaar voor is. Desalniettemin zijn er door ziekte en andere omstandigeheden helaas weer wat vrijwilligers weggevallen.
Bij deze de dringende oproep aan alles en iedereen die de club een warm hart toedraagt om zich te melden als vrijwilliger voor het kantineteam en zich aan te sluiten bij het (nog steeds!!) enthousiaste en gezellig team van de kantinecommissie. Ben je zelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club, spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan, wellicht zijn zij net aan een dergelijk gezellig tijdsverdrijf toe.
Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij een van de medewerkers achter de bar of door te bellen naar Klaas Varkevisser (06-53592912) of Wim Hoek (06-30750328). Je kunt daarnaast ook een mail sturen.

Cameramensen en/of video editors
Het team van QuickBoys.TV (onderdeel van de MultiMedia Commissie - Video- en fototeam) is op zoek naar versterkingen op het gebied van camerawerk en videomontage. Iedere week trachten de leden van het team een voorbeschouwing te verzorgen alsmede wedstrijdbeelden en een nabeschouwing.
Het team streeft naar kwaliteit en kan hier wat extra handen graag gebruiken.
Heb je wat gevoel en ervaring bij het filmen voor prive doeleinden dan is dat in principe genoeg. Je zal worden opgenomen in een jong en enthousiast team en binnen korte tijd zal je veel worden bijgebracht.
Ervaren mensen zijn uiteraard zeer welkom, zeker op het gebied van videomontage. Heb je ervaring met programmas als Pinnacle, Premiere, Magix of dergelijke pakketten en spreekt bovenstaande je aan, meld je dan aan via het contactformulier.
 
Ook zijn we op zoek naar een Coordinator QuickBoys.TV . We zoeken iemand die sterke affiniteit heeft met Video en Multimedia, beschikt over organisatie-talent en leiding kan geven over het team van 8 personen.
Interesse of vragen? laat het ons weten via het contactformulier.

Vrijwilligers voor Het Honk
Het Honk (jeugdkantine) is dringend op zoek naar versterking(en) voor de zaterdagen om een paar uurtjes in het Honk te staan.
Er kan in shifts worden gedraaid, bijvoorbeeld van 10-12uur of van 12-14uur of van 14-17uur.
Heeft u interesse om het Honk te versterken en zo de kleinsten te voorzien, neem dan contact op met Jan Kuijt (06-53858019) of loop eens langs in het Honk.

Vrijwilligers gezocht voor Toegangscontrole , Steward- en suppoostgroep, EHBO- of BHV team
Hierbij de oproep voor vrijwilligers die interesse hebben om de de steward- en suppoostgroep te versterken. Versterking van het EHBO- of BHVteam? U bent van harte uitgenodigd. Ook worden er vrijwilligers gevraagd die voorafgaande aan de wedstrijd de handscanners willen bedienen.
Meldt u zich bij:
Peter Hoek, tel. 06-30174655 of per mail
Marcel Arkesteijn, tel. 06-29141568 of per mail
Kees de Jong, 0252-215883 of per mail

Meer info over de toegangscontrole is hier te vinden.Daarnaast zijn er nog vele andere commissies die altijd versterking kunnen gebruiken. Spreek eens een bestuurlid of een van de vele vrijwilligers aan, zij kunnen u zeker wegwijs maken!


Terug
Copyright 2005 - 2019 Quick Boys TV || Powered by Webteam, Dune Pebbler & Bizway || Disclaimer