Multimedia Commissie
Eind 2006 is de multimedia commissie gevormd en is verantwoordlijk voor alle multimedia zaken rondom Quick Boys.

Doelstelling
Het multimediateam heeft zichzelf primair ten doel gesteld om alles op het gebied van internet, beeld en audio te verzorgen welke een relatie hebben tot K.v.v. Quick Boys.

Teams
De MultiMedia Commissie bestaat uit de volgende teams:
  • Webteam
  • Video- en Fototeam (QuickBoys.TV)
Het vernieuwde QuickBoys.NL, de Quick Boys voetbalpoule , QuickBoys.TV , uitslagen.quickboys.nl , jeugd.quickboys.nl en fotos.quickboys.nl zijn initiatieven van het webteam.

Ontwikkelingen
Heden ten dage kan niemand het feit zijn ontgaan van de verbazingwekkende mogelijkheden en eindeloze verscheidenheid aan informatie die het digitale multimedia tijdperk kan bieden.
De MultiMedia Commissie, welke voldoende expertise in huis heeft,  houdt dit soort ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal e.e.a.  toepassen daar waar mogelijk.

Video- en audio materiaal
Mocht je in het bezit zijn van oud en/of uniek video- of audiomateriaal wees dan zo vrij contact met ons op te nemen via het contactformulier. In principe maakt het niet uit waar de beelden op zijn vastgelegd (VHS (compact), Betamax, V2000, Hi8, (mini)DV, 8 mm film etc.).

Versterkingen
Ons team is altijd op zoek naar enthousiaste en kundige mensen die Quick Boys een warm hart toedragen. Mocht je meer willen weten, neem contact op via het contactformulier

Feedback

Mocht je vragen en/of aanmerkingen hebben naar aanleiding van de inhoud op de website neem dan contact met ons op middels het contactformulierTerug
Copyright 2005 - 2019 Quick Boys TV || Powered by Webteam, Dune Pebbler & Bizway || Disclaimer