Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van levensbelang voor een voetbalvereniging als K.v.v. Quick Boys. Niet alleen trainen en begeleiden vrijwilligers de vele elftallen, ze onderhouden ook het complex en maken de kleedkamers schoon.
Daarnaast is er elke zaterdag een grote groep vrijwilligers aanwezig om de kantine draaiende te houden en voor het organiseren van verschillende activiteiten. Tel hier de EHBO’ers, suppoosten bij de wedstrijden van het eerste elftal en andere talloze vrijwilligers bij op, en je kunt terecht stellen dat de vrijwilligers het hart van de vereniging vormen.

K.v.v. Quick Boys kan al rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar kan altijd mensen gebruiken die iets voor de club willen doen. Wil jij op zaterdag kinderen en volwassenen met een lach op hun gezicht zien, meld je dan aan als vrijwilliger via het contactformulier .
Neem ook eens een kijkje op de vacature pagina , wellicht vind je hier iets interessants.

Vrijwilliger zijn bij Quick Boys is een dankbare tijdsbesteding, waarvoor je veel gezelligheid, mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een jaarlijkse feestavond terugkrijgt.
Meld je nu aan!Terug
Copyright 2005 - 2019 Quick Boys TV || Powered by Webteam, Dune Pebbler & Bizway || Disclaimer